Wat kan ik voor je doen?

15 apr 2019

Precies een week geleden namen Patricia Boer en Antoinette Kalkman – oprichters van FlexFront Groep – afscheid als directeur-eigenaren.

Missen we ze al? Om eerlijk te zeggen, niet onaardig bedoeld, eigenlijk niet. Omdat er weinig veranderd is. De oude directie was voorstander van dienend leiderschap en daar geloof ik ook in. Dienend leiderschap betekent in feite dat je het team faciliteert om optimaal te presteren. De afgelopen jaren is gebouwd aan een organisatie die snapt waar de klant behoefte aan heeft en ons team is gewend om zelfstandig het elke dag een stukje beter te doen. Toppers bestaan niet, een topteam wel degelijk en ik ben er trots op dat ik daaraan het hoofd mag staan.

 

Onze organisatie is ook blij met de overname door Link Asset Services. Het is exact de stap die het team wilde maken. Tot heden hadden we invloed op de dienstverlening van rente-aanbod tot en met eerste akkoord, maar een hypotheekproces is meer dan dat. Een klant wil een huis kopen en daarvoor heeft hij een hypotheek nodig. Hij wil dus zo snel mogelijk weten of dat lukt en als dat lastig wordt, is hij gebaat bij een duidelijke uitleg én oplossing. Als de hypotheek er eenmaal is, wil de klant een eenvoudige en snelle aanpak als iets aangepast moet worden. Op maat. Misschien komt hem de maandelijkse incasso op een ander moment dan standaard wel veel beter uit. Of heeft hij een ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid binnen een paar dagen nodig. Systemen zijn vaak leidend en dat komt niet altijd ten goede van de klant en dat doet weer iets met de klanttevredenheid. En dat schaadt vervolgens het imago van de geldverstrekker.

 

Wij geloven dat focus op de mens achter het dossier het grondbeginsel is om goede dienstverlening neer te zetten. Mens en machine gaan samen, waarbij het systeem dienend moet zijn aan de wens van de klant. Met de komst van Link Asset Services is dat straks mogelijk en we zijn enthousiast dat onze organisatie de menselijke factor mag inbrengen. We zijn iets heel moois aan het bouwen op een fundering die zijn sterkte bewezen heeft. Ik ben gedreven om te laten zien wat we binnenkort nog meer kunnen bieden. Op een pragmatische manier, waarbij innovatie en klantgerichtheid geen loze containerbegrippen zijn.

 

Ben je nieuwsgierig wat we kunnen bieden? Ik geef je met plezier een kijkje in onze keuken en luister graag wat ik voor je kan doen.

Gijs van Reeden Gijs van Reeden