Welkom bij Nationaal Hypotheek Loket

Over ons

Wij zijn het Nationaal Hypotheek Loket. U kunt bij ons terecht voor alle activiteiten die u wilt outsourcen op het gebied van hypotheekprocessing en acceptatie. Het Nationaal Hypotheek Loket is onderdeel van de FlexFront Groep, die zich sinds 1997 profileert op het gebied van hypotheekacceptatie en verwerking van hypotheekgerelateerde processen.

We bieden specialistische vakkennis en een excellent proces aan de hypotheekadviseur en consument. De aanbieder verschaffen we marktkennis en vertalen behoeftes van de klant in concrete marktproposities. We zijn betrokken geweest bij meerdere succesvolle marktintroducties en hebben een ruime ervaring in het periodiek en structureel overnemen van arbeids- en communicatieprocessen. Deze samenwerkingen hebben altijd geleid tot een hogere servicegraad en hoger NPS bij onze opdrachtgevers.

We kijken altijd naar de mens achter het dossier en zoeken van daaruit pragmatische oplossingen voor elk vraagstuk. We houden van duidelijke en directe communicatie en zijn gewend, uit uw naam, te communiceren met adviseurs en consumenten. We zijn te bereiken per telefoon, chat, e-mail en social media. Binnen en buiten kantoortijden.

Onze groep bestaat uit ruim 60 medewerkers waaronder hypotheekacceptanten, deskaccountmanagers, marketing- en communicatiespecialisten, compliance deskundigen en vakidioten op het gebied van proces en operationeel management. Haalt u ons in huis, dan heeft u een geoliede machine aan boord.  

In 2016 ontvingen we de Gouden Lotus Award in de categorie innovatie; beste dienstverlening intermediair.  In 2017 certificeert het Nationaal Hypotheek Loket zich in ISAE 3402 type I en II.  Deze certificering geeft onze (potentiële) samenwerkingpartners inzicht in de manier waarop we onze kwaliteit van dienstverlening waarborgen. 

First Time Right

 • 93 %
  70 %
  Argenta juli / augustus 2019
 • 95 %
  94 %
  A.S.R. juli / augustus 2019
 • 75 %
  81 %
  Centraal Beheer juli / augustus 2019
 • 79 %
  70 %
  Hypotrust juli / augustus 2019
 • 100 %
  86 %
  IQWOON juli / augustus 2019
 • 90 %
  90 %
  Lloyds Bank juli / augustus 2019
 • 91 %
  87 %
  MUNT Hypotheken juli / augustus 2019
 • 76 %
  72 %
  NIBC Direct juli / augustus 2019
 • 80 %
  75 %
  Robuust Hypotheken juli / augustus 2019
 • 93 %
  83 %
  Vista juli / augustus 2019
 • 82 %
  73 %
  Tulp Hypotheken juli / augustus 2019

Onze visie

Service is de beste sales. Het operationeel proces is vaak onzichtbaar voor de consument maar neemt een sleutelrol in op het gebied van klantbeleving. Een stroef verlopende of slecht communicerende interne organisatie zorgt voor ontevredenheid bij de afnemers.

 

Het Nationaal Hypotheek Loket onderkent het belang van vakkennis en specialisatie. De focus op hypotheekgebied door vakspecialisten zorgt  voor een structurele kostenefficiëntie, hogere kwaliteit in hypotheekportefeuilles en meer tevredenheid bij de consument en het intermediair.