Diensten +

U kunt bij ons terecht voor outsourcingsprojecten op het gebied van hypotheekacceptatie en -communicatie. Het hypotheekacceptatieproces bevat verscheidene processtappen voor welke outsourcing enorme voordelen kan hebben voor uw organisatie. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan activiteiten die in het algemeen van minder strategische waarde zijn voor uw organisatie doch arbeidsintensief zijn.

Wanneer u zoekt naar een grotere, constructieve distributiekracht of inzet tijdens piekperiodes, desgevraagd op locatie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

 

Full service IT-platform

We zijn gewend te werken met systemen van onze opdrachtgevers echter met ons, in eigen huis ontwikkelde, full service IT-platform is het mogelijk uw gehele hypotheekacceptatieproces tot en met finaal akkoord te faciliteren.

 

ISAE 3402 certificering

In 2017 certificeren we ons voor de norm ISAE 3402 type I en II. Deze norm is de standaard voor outsourcing.  Met deze standaard heeft u inzicht in de betrouwbaarheid en de kwaliteit van onze organisatie alsmede een bevestiging dat onze processen beheerst worden en effectief zijn.

 

Acceptatie- en offertedesks

We hebben ervaring in hypotheekacceptatie, offreren van diverse hypotheek gerelateerde producten, lekenacceptatie, converteren van hypotheekportefeuilles, intermediaire en consumentencommunicatie namens onze opdrachtgevers, etc.

 

Full service proces organisatie

We zijn gewend om samen met of voor onze opdrachtgevers een plan van aanpak op te stellen en deze deels of geheel, binnen gestelde tijdslimieten af te wikkelen. Onze procesorganisatie is er op gericht dat alle werkzaamheden ruim binnen servicelevels zijn afgerond waarbij dagverwerking een belangrijk speerpunt van ons is.