Opdrachtgevers

Momenteel werken we in volmacht voor 10 geldverstrekkers waarvoor we het gehele hypotheekacceptatieproces tot en met het eerste akkoord verzorgen.

Succesvolle marktintroducties

We staan aan de basis van de succesvolle marktintroductie van MUNT Hypotheken en zijn inmiddels verantwoordelijk voor 70% van de distributie van deze top 10 speler van de Nederlandse hypotheekmarkt. Naast het hypotheekacceptatieproces verzorgen we ook de (marketing)communicatie naar het intermediair, waaronder de toonaangevende intermediaire ketenorganisaties. In het verleden is onze organisatie bij meerdere succesvolle marktintroducties betrokken geweest. Deze businesscases laten we u graag in een persoonlijk gesprek zien.

 

Volmachtpartners

Daarnaast staan we bij Lloyds Bank, NIBC Direct, Hypotrust en IQWOON in de top 3 beste distributiepartners op het gebied van volume en kwaliteit van aanlevering geaccordeerde hypotheekdossiers.

 

Acceptatieteams op locatie

Gespecialiseerde acceptatieteams hebben in 2016 en 2017 meerdere hypotheeklabels op hun desbetreffende locaties bijgestaan in het afwikkelen van hypotheekaanvragen waardoor gecommuniceerde tijdslijnen en vereisten vanuit de MCD-wetgeving gewaarborgd konden worden.

 

Consumentencommunicatie

Een specialistenteam op het gebied van consumentencommunicatie heeft in 2016 ten behoeve van een hypotheekaanbieder de verwerking en afbouw van de bouwdepotportefeuille uit handen genomen.

 

Migratie hypotheekportefeuille

In 2016 waren we bovendien verantwoordelijk voor het converteren van een hypotheekportefeuille waarbij het opstellen van een plan van aanpak, het verzorgen van een training, het samenstellen van een handboek en het overzetten van de data tot ons takenpakket behoorden.

 

Acceptatie- & offertedesks

In eerdere periodes zijn we betrokken geweest bij projecten op het gebied van hypotheekacceptatie, offreren van diverse hypotheek gerelateerde producten, lekenacceptatie, kwalificeren van leads, klanttevredenheidsonderzoeken, etc.