Over ons

Wij zijn het Nationaal Hypotheek Loket. U kunt bij ons terecht voor alle activiteiten die u wilt outsourcen op het gebied van hypotheekprocessing en acceptatie. Het Nationaal Hypotheek Loket is onderdeel van de FlexFront Groep, die zich sinds 1997 profileert op het gebied van hypotheekacceptatie en verwerking van hypotheekgerelateerde processen.

Over ons

We bieden specialistische vakkennis en een excellent proces aan de hypotheekadviseur en consument. De aanbieder verschaffen we marktkennis en vertalen behoeftes van de klant in concrete marktproposities. We zijn betrokken geweest bij meerdere succesvolle marktintroducties en hebben een ruime ervaring in het periodiek en structureel overnemen van arbeids- en communicatieprocessen. Deze samenwerkingen hebben altijd geleid tot een hogere servicegraad en hoger NPS bij onze opdrachtgevers.

We kijken altijd naar de mens achter het dossier en zoeken van daaruit pragmatische oplossingen voor elk vraagstuk. We houden van duidelijke en directe communicatie en zijn gewend, uit uw naam, te communiceren met adviseurs en consumenten. We zijn te bereiken per telefoon, chat, e-mail en social media. Binnen en buiten kantoortijden.

Onze groep bestaat uit ruim 60 medewerkers waaronder hypotheekacceptanten, deskaccountmanagers, marketing- en communicatiespecialisten, compliance deskundigen en vakidioten op het gebied van proces en operationeel management. Haalt u ons in huis, dan heeft u een geoliede machine aan boord.  

In 2016 ontvingen we de Gouden Lotus Award in de categorie innovatie; beste dienstverlening intermediair.  In 2017 certificeert het Nationaal Hypotheek Loket zich in ISAE 3402 type I en II.  Deze certificering geeft onze (potentiële) samenwerkingpartners inzicht in de manier waarop we onze kwaliteit van dienstverlening waarborgen.